Ändra i ditt inre och upplev ditt nya liv.

PROFETIONELL HYPNOTERAPY

Hur mår du i dina relationer?

Vet du vad som saknas för att du ska känna samhörighet, djup meningsfullhet, kärlek och lycka i dina relationer?

Har du stormat in i en ny passionerad relation, endast för att upptäcka att den blev väldigt lik den tidigare relation du hade?

Eller har du kanske startat ett nytt jobb med nya arbetskamrater där du förväntansfullt hoppas på att känna dig sedd, del av gänget och behövd, men efter någon månad känns det ungefär som tidigare jobb.
Osedd, ensam och överarbetad?

Kanske ligger det gamla emotionella missuppfattningar om relationer begravda inom dig, skapade i tidig ålder och  mycket svåra att få grepp om. Dessa emotionella missuppfattningar återupprepas från ditt undermedvetna, om du vill det eller ej och dom stoppar dig i att skapa meningsfyllda relationer och att känna den kärlek som du är värd.

Genom att följa känslan, hitta missuppfattningen och omstrukturera den, kommer ditt undermedvetna att skicka dig nya signaler. Denna medvetenhet gör att du kan skapa just den relation du önskat, både privat, i arbetslivet samt med vänner.

Det händer inte för att jag säger det utan för att du verkligen väljer att förändras och  just därför blir förändringen varaktig.

Hur kan jag vara så säker på detta? För jag har också tidigare skapat otrygga, relationer där jag varit osedd och inte känt kärlek för mej.

Jag har varit duktig på arbetsplatser för att bli sedd men blev endast utbränd. Jag fick hjälp att hittat mina återupprepade känslomönster och omstrukturerat dom och kan nu känna mej hel inombords.

Därför vet jag att jag hjälpa dig göra det samma.

Vad är det värt för dig att hitta den du kan älska och som älskar dig?
Hur mycket värde sätter du i att kunna förbättra alla dina relationer och leva ett harmoniskt, meningsfullt, lyckligt liv?

För att veta hur en session samt min coaching går till, skrolla ner sidan. För mer information: info4hipnosis@gmail.com

 

GRATIS HIPNO-MEDITATION

Hipno-meditation är en ny teknik som  fördjupar effekten av meditation.

Varje Hipno-meditation består av en hypnosinduktion och en analytisk meditation inspirerad av Mahayana Tibetansk Buddhism och boken ”Hur man mediterar” av Kathleen Mc Donald, som är en tibetansk buddhistisk nunna. Meditationerna är på engelska.

Hipno-Meditation on Equanimity

Hipno-Meditation on Impermanence.

 

 

Vad är hypnos?

Hypnos är en självhjälpsterapi, den fokuserar på ditt undermedvetna sinne som är dynamiskt och kraftfullt. Resultatet är större välbefinnande och självmedvetenhet om vad du kan göra idag, för att leva det liv du vill ha i morgon.

Jag leder professionella sessioner av traditionell hypnoterapi. Jag är internationellt certifierad och följer reglerna och etiska riktlinjerna för den kända internationella organisationen av NGH ”National Guild of Hypnotists”.  https://new.ngh.net/ Det betyder att du kan känna dig trygg i din session, eftersom jag arbetar med strikt sekretess, det som sägs här stannar kvar här.

Precis som alla andra har du förmodligen sett underhållningsprogram med hypnos, vilket kanske verkar vara lite skrämmande, eftersom det verkar som hypnoterapeuten kan göra vad som helst med de personer som är involverade i programmet. Jag vet inte i vilken utsträckning du tror att detta är sant, men med det här informationsbladet kan jag berätta för dig hur det verkligen fungerar.

Hypnos är ett naturligt tillstånd som du befinner dig i flera gånger under dagen. Du kommer att börja upptäcka vad alla människor har upptäckt, att precis innan du somnar och innan du går upp är du i en naturlig hypnos. Du kommer också att bli medveten om att när du tittar på en film eller läser en bok, engagerar du dig i ditt inre scenario på ett drömlikt sätt, precis som du naturligt förlorar tidsperspektivet när du åker buss eller bil och du undrar hur du kom hem. Allt det här är hypnos, det är enkelt, naturligt och allt du behöver göra är att låta det hända.

 

Det medvetna sinnet

Det medvetna sinnet är som arbetsminnet på en dator. Jag skulle vilja säga att det är det svagaste sinnet och det kommer alltid försent. Det medvetna sinnet används för att analysera, rationalisera och komma ihåg information som telefonnummer, namn, formulas etc. Jag vet inte hur mycket du tror att du använder det här sinnet, men människor brukar bara använda 5%, det beror på att det är långsamt och kommer 6 sekunder senare än det undermedvetna sinnet. I en klassisk situation förstärker det medvetna sinnet dina känslor, dom rationaliseras och utvärderas, bra som dåliga för att det medvetna sinnet ska kunna hålla kontrollen.

 

Det undermedvetna sinnet

Det undermedvetna sinnet är som minnet på en dators hårddisk. Här finns allt som lagrats sedan födseln, alla känslor, beteenden, reaktioner samt all kunskap som du har lärt dig under din livstid och kanske redan innan du föddes. Det är otroligt snabbt, och 95% av alla reaktioner kommer från det undermedvetna sinnet. Det kan inte skilja mellan vad som är verklighet eller fantasi, det kan inte utvärdera, det utövar endast inlärda beteende, tanke och känslomönster samt följer arbetsorder. Det fungerar som ett skydd för emotionella minnen som blockerats och frysts inombords. Detta förklarar hur vi återupprepar beteende eller känslor som har gått fel från början, det undermedvetna sinnet skapar mönster som är svåra att ta sig ur.

 

Hur hjälper hypnos?

Nu kommer hypnos in på scenen. Jag vet inte om du redan har försökt omprogrammera ditt undermedvetna sinne för att få bort gamla mönster. Kanske lyckades du eller kanske dina gamla mönster kom tillbaka. Inte för att du inte ville förändra dig men för att dessa mönster är så djupt rotade i ditt undermedvetna sinne och svåra att få grepp om. När du väljer att omprogrammera ditt sinne med hjälp av hypnos kommer det att ta dig djupt in i dig själv och ju djupare du tillåter dig själv att gå, desto lättare är det att släppa dessa mönster och på det sättet kommer du att kunna hela dig själv inifrån.

I mina hypnossessioner använder jag rollspel. Jag undrar om du kommer att tillåta dig gå in i den djupa mentala avslappningen där du upplever barnsliga rollspel inom dig själv, där rollerna inte är viktiga bara den emotionella energin som de släpper ut.

”Det som programmeras med ett barns sinne måste omprogrammeras med samma barns sinne”

Hur mår du i dina relationer?

Upplev det på ditt sätt

Det undermedvetna sinnet är mycket kraftfullt, och hypnos kan användas för att lösa problem inom några få sessioner. Jag vet inte hur många sessioner du behöver, men om du är som de flesta kan du släppa på allt från blockerade frusna känslor, beteendemönster, fobier, depression, viktminskning samt att sluta röka på mycket kort tid. Det är vanligt att det tar ca 2-3 sessioner för att ändra i ditt undermedvetna.

Att uppleva ett hypnotiskt tillstånd kräver ditt fullständiga samarbete och tillgänglighet. Att du frigör dig från dina rationella, logiska tankar och låter dina upplevelser bara komma till dig.

När du följer mina instruktioner kommer du att upptäcka vad alla människor har upptäckt:

Du har fullständig kontroll.

Du kommer aldrig göra någonting mot din egen vilja.

Du är vaken under hela sessionen och du vet vad som händer.

Du kommer att uppleva det på ditt eget sätt, ett sätt som  känns rätt för dig. Det viktiga är att du låter upplevelserna komma till dig. Du kan säga att det är som en film som spelas upp inuti dig. Låt filmen rulla och gå in i hypnosupplevelse, eftersom ju mer du går in i upplevelsen, desto mer upplevelser kommer du att ha.

Dessa är de vanligaste situationerna jag jobbar med:

Emotionella regressioner

Tidigare livsregression

Sluta röka

Viktminskning

Depressioner

Ångest och rädsla

Fobi

Tvångssyndrom

Så här fungerar din online-session.

Så här fungerar din online-session.

-Vi kommer överens om datum och tid för din session.

-Jag skickar dig ett informations formulär med vissa personliga frågor samt ett samtyckeformulär. Detta skickas och besvaras via e-post och jag behöver det senast 2 dagar före vår session.

-Du betalar via Swish innan din session.

-Första Hypnos-sessionen tar ungefär 90 min sedan ca 60 min per session.

-Avbokning:100% återbetalning upp till 24 timmar före din session.

-Mindre än 24 timmars avbokning debiteras full avgift.

Din session:

-Vi ansluter via Skype, Messenger, Zoom eller Whatsapp.

-Vi har en kort pre-talk innan vi börjar.

-Vi börjar med en hypnosinduktion.

-Fokuserar på din situation.

-Avslutar med omprogrammering av ditt undermedvetna med dina egna nya suggestioner.

-Uppräkning och Post-talk.

Efter sessionen:

-Vi bestämmer datum och tid för nästa uppföljning.

Uppföljning:
-Vi håller kontakten genom att skriva eller prata online en gång i veckan om via Whatsapp eller Messenger, för att svara på frågor och stödja dig genom alla förändringar som inträffar fram till vår andra session.

-Du kan frivilligt lämna kommentarer på effekten av din session i Facebook-gruppen “Hipnosis-Online”.

 

Paket priserbjudande

GRATIS personlig konsultations samtal via Skype, Zoom, Whatsapp.

1 session       1500 kr           

3 sessioner    3900 kr          

(sluta röka, viktnedgång, tidigare liv ingår ej i paketerbjudandet)

Mer information & Frågor info4hipnosis@gmail.com

Några ord från tidigare klienter

Din session med Maria Löfkvist

Din session med Maria Löfkvist

Om du har frågor, tveka inte att skicka det via post före vår session. Allt för att göra din session så givande och meningsfull som möjligt och att du ska känna dig trygg med mig som din hypnoterapeut. Jag vet att du kommer att tänka på din session, och ju mer du gör det, desto mer förberedd kommer du att bli och desto bättre resultat får du.

Hälsningar från

Maria Löfkvist

Relations Coach & Hypnoterapeut

Sjuksköterska

Med Författare till boken ”Yes, You can! Live your dream”

Massage director/ instruktör av ”Swedish School of Massage Therapy” in Tulum, Mexico.

Reiki Master.

Mail: info4hipnosis@gmail.com

Mexiko Cel: + 52-999-5454-173,

Sverige Cel: + 46-0733-104436 – kopplad till Whatsapp

Användbar information